Om oss

Kontor-Lund.se är en webbplats med fri information som gör det enkelt för dig att hitta de kontorslokaler som du vill ha.
Hyra lokaler Lund

På den här sidan kan du hitta en hel del information om lokaler för kontor i Lund och i områdena runt Lund.

Är du ute efter en ny lokal till ditt företag? Då är det bra att känna till de olika alternativen du har. Kontorslokaler kan vara allt från kontorsplatser, kontorsytor eller kontorshotell. Beroende på vad som passar dig rätt finns det idag väldigt flexibla möjligheter. Kontorshotell erbjuder dig som hyresgäst ett eller flera konotrsrum och gemensamma utrymmen såsom mötesrum, konferensrum, matsal samt servicetjänster som reception etc.

Är du intresserad av marknaden för kontor och vill hålla dig informerad av vad som händer? På Kontor i Lund uppdaterar vi ständigt med nyheter som är relevanta för kontorslokaler och kontorsmarknaden i Lund.

Klicka in på respektive stadsdel och se vad de var och en har att erbjuda företag som är intresserade av att hyra kontor där. Kontor i Lund ger beskrivande information om Lunds stadsdelar och fördelarna med att vara verksam som företagare just där. Via länkar kommer du även vidare till lediga lokaler och kontor i varje stadsdel, allt för att ge dig en så komplett guide som möjligt.

Om du har några frågor eller behöver hjälp i din sökning för framtida kontorslokal är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi finns till för att hjälpa dig att så smidigt, snabbt och enkelt som möjligt hitta en lösning som pasar just dig och din verksamhet.

Här hittar du lokaler i Lund.