Lediga kontor i Centrala staden i Lund

Centrala staden gränsar i söder till Ringvägen, i väster till järnvägen och i öster startar gränsen söderut vid Arkivgatan och slutar i norr vid Norra Ringen. Den norra gränsen utgörs av Monumentparken. Bebyggelsen i Centrala staden i Lund domineras av byggnader från 1900-talet, medan gatunätet är från Medeltiden. I sydväst finns Stadsparken och koloniområden.

I centrum i Lund har många verksamheter med anknytning till Lunds Universitet eller Lunds kommun sina kontorslokaler, men här finns fortfarande många lediga kontor att välja bland för dig som vill hyra kontor i Lund.

Om du vill ha all tänkbar service på gångavstånd passar det utmärkt att hyra kontor i Centrala staden. Här är det dessutom alltid nära till Centralstationen. Det finns kontorslokaler i vackra gamla byggnader och i toppmoderna fastigheter.

Det finns ett flertal kontorshotell i Centrala staden. Här kan du hitta lediga kontor där möbler, städning, larm och el och värme ingår, dessutom får du tillgång till kopiator, konferensrum, kök och fikarum.

Info

Antal invånare: 13 358
I Centrala staden finns i huvudsak lediga kontor på 15-1 000 kvm.
Priset för lediga kontor i Centrala staden ligger på 1 400−1 700 sek/kvm/år.

Kommunikationer

Allmänna kommunikationer: X2000, Öresundståga, Pågatåg, Stadsbuss, Regionbuss
Huvudleder/huvudgator: Spolegatan, Bangatan

Tillgängliga kontorsplatser i detta område:

  • Kontor på Västra Mårtensgatan 4 Lund
    Allmän information om lokalerna: Adress: Västra Mårtensgatan 4 223 51 Lund Stadsdel: Centrala staden Yta: 157 m² Personer: 7 Pris: Kontakta hyresvärden för att få information om priset Faciliteter: WIFI / InternetMöbleradFlexibel hyresperiodGemensamma utrymmen som konferensrum och kökProfessionell reception och service Stora skyltfönster mot Botulfsplatsen… Läs mer: Kontor på Västra Mårtensgatan 4 Lund