Lediga kontor på Väster i Lund

Stadsdelen Väster i Lund ligger mellan Södra stambanan och Värpinge. Den utgör den västra delen av stadskärnan och under 1800-talet byggdes här bostads- och industriområden för arbetarklassen. I kontorslokaler på Väster har bland annat Lunds tingsrätt och Lunds polishus sin verksamhet. Här kan du hyra kontor i de vackra gamla Egnahem-husen på Gamla väster eller i toppmoderna fastigheter vid Västra stationstorget.

I nordväst ligger Öresundsvägens industriområde med Tetra Pak som största verksamhet. Här finns det möjlighet att hitta lediga kontor i större kontorsfastigheter med konferenslokaler. Området ligger på gångavstånd från centralstationen och Lunds stadskärna, för den som hellre tar bussen finns det även busshållplats alldeles intill. Området har även en lunchrestaurang och goda parkeringsmöjligheter.

Inom kort kommer det att finnas lediga kontor i området Sockerbruket intill järnvägen och Kung Oscars väg. Här byggs det bostadsfastigheter med butiks- och kontorslokaler i markplan. Sockerbrukets hyresgäster får nära till Lunds centralstation. I kvarteret planeras även gym, caféer och nödvändig service.

Info

Antal invånare: 10 628
I huvudsak finns det lediga kontor på 200-800 kvm på Väster.
Priset för de lediga kontor som finns på Väster ligger på 1 300-1 500 kr/kvm/år.

Kommunikationer

Allmänna kommunikationer: Regionbuss, Stadsbuss
Huvudleder/huvudgator: Trollebersvägen, Fjelievägen